Over Kapper Walter

Een rasechte familie zaak, waar een persoonlijke aanpak en vakkennis centraal staan.

In 1974 richten Walter Van Herp en Françoise Verbauwhede Kapper Walter te kortrijk op. Ze startten klein maar na enkele jaren was er nood aan uitbreiding. Zo verhuisden ze naar het gezellige president rooseveltplein.

Na meer dan 36 jaar met 2 gewerkt te hebben gaven ze hun passie door aan hun dochter Camille Van Herp. Waardoor de zaak een jonge boost kreeg en een divers clienteel ontwikkelde. Sedert enkele jaren vervoegden ook enkele medewerkers ons team. Om samen de liefde voor ons vak te verwezenlijken.

Opleiding, innovatie en service zijn voor ons allen primair.

Maak kennis met ons team

Louise Liessens en Gwendoline vanrobaeys vervoegden ons vast team. Samen met onze studenten Emmanuelle Decoster en Isaline Es is de groepsfeer optimaal!

Samen werken we iedere dag aan onze zaak.
ONE TEAM.

Onze producten

L’Oréal Professionnel

Al sinds haar oprichting is L’Oréal Professionnel als pionier in de kapperswereld gevestigd. In de loop der tijd blijft L’Oréal Professionnel bewijzen dat ze het voortouw neemt bij het innoveren en trend zetten in de kapperswereld. L’Oréal Professionnel is ook een merk dat altijd mee is met de mode en altijd backstage aanwezig bij modeshows. We helpen bij het creëren van de populairste looks en het inspireren van vrouwen overheen de hele wereld.

« We zijn de leiders in de kappersbranche, aanwezig op de meest trendy modeshows en in de meest gelezen magazines. We staan in de Top 10 Alle media van de Cosmetische sector. Achter merken zoals Lancôme, Dior en Chanel. We hebben ook ons eigen magazine, die het mogelijk maakt om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste kapperstrends. »

be.lorealprofessionnel.com

KEVIN.MURPHY

Tijdens de zoektocht naar hoogwaardige ingrediënten, wordt er bij KEVIN.MURPHY gezocht naar ondernemingen die op een ecologisch verantwoorde manier telen en oogsten, ethisch ondernemen en op geen enkel moment in het productieproces op dieren testen. Enkel op die manier kan de garantie geboden worden dat de ingrediënten die KEVIN.MURPHY gebruikt van de hoogste haalbare kwaliteit zijn. Vitamines en aminozuren zorgen voor de versterking van het haaroppervlak. In de KEVIN.MURPHY producten kan je geen sulfaten terugvinden. We kiezen er voor te werken met volledig plantaardige schuimmakers. Anders dan sulfaten zijn deze plantaardige schuimmakers, niet schadelijk voor je haar en hoofdhuid en hebben ze ook geen negatieve impact op het milieu. Parabenen zijn voor KEVIN.MURPHY ook uit den boze. Al te vaak resulteert het gebruik van parabenen in irritatie en jeuk

https://www.kmstore.be/