Kapper Walter

Hoe het begon

In 1974 richten Walter Van Herp en Françoise Verbauwhede Kapper Walter te kortrijk op. Ze startten klein maar na enkele jaren was er nood aan uitbreiding. Zo verhuisden ze naar het gezellige president rooseveltplein.

Na meer dan 36 jaar met 2 gewerkt te hebben gaven ze hun passie door aan hun dochter Camille Van Herp. Waardoor de zaak een jonge boost kreeg en een divers clienteel ontwikkelde. Sedert enkele jaren vervoegden ook enkele medewerkers ons team. Om samen de liefde voor ons vak te verwezenlijken.

Opleiding, innovatie en service zijn voor ons allen primair.

Maak kennis met het team

Wij zijn een hecht team van collega’s dat altijd op elkaar kan rekenen. We delen dezelfde visie en werken nauw samen om onze doelen te bereiken. De onderlinge steun en samenwerking maken ons sterker en zorgen ervoor dat we als team kunnen uitblinken. Samen creëren we een positieve en inspirerende werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt.
Kapper Walter - Camille Vanherp

Welkom bij onze kapperszaak! Mijn naam is Camille. Ik heb het familiebedrijf overgenomen van mijn ouders en de fijne kneepjes van het vak geleerd van mijn vader, Walter. Naast mijn passie voor het kappersvak ben ik een fervent loopster en geniet ik van tijd doorbrengen met mijn hond Lola. Ik ben trotse mama van Alexis en samen met mijn partner Aaron houden we van lekker eten, een goed glas wijn, dansen en zonnige reizen.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in onze zaak en je een fantastische kapperservaring te bieden!

Kapper Walter - Louise

Ik ben Louise, een trotse en liefdevolle moeder van mijn zoon Baptiste. Mijn gezin en familie staan centraal in mijn leven, en ik breng graag veel tijd met hen door. In mijn vrije tijd geniet ik van gezellig samenzijn, vaak met een lekker aperitiefje 😀
Ik houd ook enorm van skivakanties en zonnige bestemmingen.
Als kapster heb ik een passie voor mijn werk; ik vind voldoening in het creëren van mooie resultaten en het blij maken van mijn klanten. Warmte en betrokkenheid stralen door in alles wat ik doe.

Ik ben Gwendolien, moeder van twee dochters, Marilyn en Juline. Het gezinsleven is mijn grootste vreugde. Daarnaast ben ik een gepassioneerde kapster. Ik geniet ervan om mijn creativiteit te uiten en mensen te helpen zich op hun best te voelen. Mijn vrienden zijn voor mij ook erg belangrijk, en ik maak graag tijd vrij om samen met hen te zijn, vooral tijdens een gezellige aperitief.

Kapper Walter - Charissa

Graag stel ik mezelf voor: ik ben Charissa Dewildeman, een gepassioneerde kapster. Coifferen is niet alleen mijn werk, maar ook mijn grote passie. Met veel plezier en toewijding help ik de klanten om hun ideale kapsel te vinden en te verzorgen. Niets maakt mij gelukkiger dan te zien hoe mensen zich goed voelen na een bezoek aan het salon. ik kijk ernaar uit om je haar de aandacht te geven die het verdient!

Onze professionele producten

Kapper Walter Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Ze ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

 

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel biedt met zijn hoogmoleculaire precisietechnologie professionele verzorging voor alle haartypes. In samenwerking met haarkunstenaars ontwikkelt L’Oréal Professionnel de beste diensten, trends, technieken en producten. Wij zijn de experts in haarkleuring en bieden een van de grootste paletten van haarkleuren en bijpassende technieken voor een uniek kleurresultaat.